Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Tandvårdsbranschen samlas i Stockholm 2025

Nu står det klart att Odontologisk Riksstämma och Swedental kommer arrangeras på Stockholmsmässan den 12-14 november 2025. Med hela branschen samlad under ett och samma tak finns det goda förutsättningar för att kunna driva och utveckla aktuella frågor inom tandvården.

Odontologisk Riksstämma och Swedental arrangeras på Stockholmsmässan den 12-14 november 2025

– Odontologisk Riksstämmas vetenskapliga program tillsammans med forskningen som presenteras är vital för att driva frågor inom tandvården framåt, den kunskapsspridning som detta medför är extremt viktigt för att säkerställa att tandvården ligger i framkant. Även debatter och diskussioner med såväl branschen som politiker har en viktig plats i detta forum. Efter årets gemensamma arrangemang och 60-årsjubileum i Göteborg styr vi kosan mot Stockholm och det kommer att bli väldigt bra, säger Maria von Betzeen som är ordförande i Riksstämmenämnden.

– Från våra medlemmar har det varit ett tydligt önskemål att man vill ställa ut på Swedental samtidigt med Odontologisk riksstämma i Göteborg och Stockholm. Vi är glada att samarbetet med Svenska Tandläkare-Sällskapet fortsätter på ett fint sätt med en gemensam och tydlig agenda också i Stockholm 2025. Årets gemensamma arrangemang i Göteborg är redan i gång och intresset från dentalbranschen är mycket stort, säger Thomas Andersson ordförande för Föreningen Svensk Dentalhandel.

– Vi ser fram emot att fortsätta resan med att förvalta den anrika historia som finns i Svenska Tandläkare-Sällskapet och samtidigt driva frågor och utvecklingen för svensk tandvård i absoluta framkant i Stockholm nästa år tillsammans med våra samarbetspartners Föreningen Svensk Dentalhandel och Stockholmsmässan, säger Per Vult von Steyern, ordförande för Svenska Tandläkare-Sällskapet.

– På Stockholmsmässan ser vi redan fram emot att återigen få välkomna svensk tandvård till Älvsjö under nästa år! Odontologisk Riksstämma och Swedental är en fantastisk mötesplats med många dedikerade besökare och professionella utställare. Vi ser verkligen fram emot arbetet inför och genomförandet av nästa års arrangemang, säger Christian Clemens, vd på Stockholmsmässan.

Källa: Stockholmsmässan

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev