Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Kvalitet

25 november 2013

Tandvårdspatienter åter nöjdast med samhällsservice enligt Svenskt Kvalitetsindex

Dental24: Jämfört med andra branscher placerar sig tandvården åter i topp inom samhällsservice (81,2 av 100). Privattandläkarna ligger bäst till (85,4) och har ett försprång gentemot Folktandvården (76,9) som också har mycket nöjda patienter.

Betyget avser kundnöjdhet och presenteras på en 0:100-skala. Generellt sett har branscher och företag som erhåller betyg under 60 i kundnöjdhet stora svårigheter att motivera sina kunder att stanna kvar hos sig, medan betyg över 75 pekar på en stark relation mellan företag och kund.

Läs mer ››

Källa: Svenskt Kvalitetsindex om Samhällsservice 2013

 

Vad är Svenskt Kvalitetsindex?
Svenskt Kvalitetsindex är ett system för att samla in, analysera och sprida information om hur kunder upplever leverantörer, produkter/tjänster i flera olika avseenden. Centrala resultat är kundnöjdhet och lojalitet. Via en modellansats studeras aspekter som påverkar kundnöjdhet och lojalitet både avseende nivåer och vad som är viktigt för att ha/få nöjda kunder. Organisationer och bolag vill ha nöjda användare/kunder och inte minst – en kund vill vara nöjd! Kunskap kring vad som gör att kunder är nöjda är viktigt för alla parter.

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev