Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Aktuellt

Debatt

10 april 2024

Tandvårdsutredningen?

Det ”viskas ” om den ibland. Inte offentligt, men i tandvårdskretsar med intresse i frågan. Nu finns det visst en ny utredning tillsatt. Så vitt jag kommer ihåg historiskt, så är detta inget för den breda publiken i ett demokratiskt samhälle att känna till.

Det brukar vara lite hemligt i utredningars start. Nu var ju visst syftet äldre och högkostnadsskyddet. Inte fri prissättning eller total översyn av systemet.

I dagens digitala/AI-samhälle görs ofta total översyn av befintliga system, med ambition till förnyelse, och ibland bugg-fixar. Men förmodligen inte i vår ganska konservativa tandvårdsadministration i Sverige idag. Detta beror givetvis på de traditionalister som man satt som utredare. Jag har hört namnen nämnas, men skulle gärna vilja höra deras meriter och uppfattningar inför utredningen publikt.

/Raimo Pälvärinne
leg. tdl.  odont. lic

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev