Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagsnytt

13 februari 2014

TePe ökar tillgängligheten via ICA

Företagsnytt: Från och med februari säljs TePes tandborstar och mellanrumsborstar även via ICA.

”Fler försäljningsställen utöver apoteken har länge varit ett önskemål både från våra användare och från tandvården, som dagligen rekommenderar TePes produkter” säger Marcus Fröbel, Nordisk försäljningschef på TePe.

Det är tandborstarna Select, Nova och Supreme i 1-pack samt ett urval av mellanrumsborstar i en mindre förpackning som nu introduceras hos ICA. Sortimentet kommer att variera mellan butikerna och skiljer sig från utbudet på apoteken.

Som en följd av det mångåriga apotekssamarbetet har TePe idag en marknadsledande position inom mun- och tandvård med 7 av 10 sålda tandborstar.*

TePe_sort

Källa: Pressmeddelande TePe

TePe Munhygienprodukter AB är ett svenskt företag som grundades 1965. TePe utvecklar, tillverkar och säljer munhygienprodukter

 

som mellanrumsborstar, tandborstar och tandstickor. Företaget har 200 anställda och omsätter 400 mkr. Huvudkontor och all produktion finns i Malmö. TePe har dotterbolag i Holland, Italien, Storbritannien och Tyskland, och exporterar till ytterligare 50 länder.

 

All produktutveckling sker i nära samarbete med tandvårdsexpertis och produkterna säljs via tandvårdskliniker och apotek.

 

 

 

*Nielsen, apotek total, MAT TY (tandborstar), 2013-12-29.

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev