Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Arkiv

16 november 2009

Thea Tandhälsa öppnar i Jönköping

Tandvårdskedjan Thea Tandhälsa öppnar i Jönköping i specialdesignade lokaler.

Det är Theas femte klinik i landet och företaget har nu över 43 000 kunder.

– Genom att snabbt erbjuda en tid, ta emot alla typer av kunder och göra det möjligt för en hel familj att dela tandläkare och hygienist, utgör vi ett flexibelt alternativ till tandvård för jönköpingsborna.Vi ser över öppettider, betalningsformer och möjligheterna att använda vår hemsida. Så det kommer att dyka upp många spännande nyheter under nästa år, säger Fredrik Florberger, vd på Thea Tandhälsa.

Den nya kliniken med totalt fyra team med en tandläkare, en tandsköterska och en tandhygienist i varje team. De arbetar tätt tillsammans och hjälper varandra för att möta kundernas behov. Ett femte team tar hand om reception och shop. På sikt kommer antalet team att öka.

Thea Tandhälsa är en skandinavisk tandvårdskedja och en av Sveriges största privata aktörer. Sedan starten 2006 har 43 000 kunder på fem orter i Sverige anslutit sig. Thea Tandhälsa finns sedan tidigare i Kumla, Linköping, Norrköping och Västerås.

– Inom några år ska vi ha minst 15 kliniker och finnas representerade i större delen av Sverige, säger Fredrik Florberger.

Nästa nya Theaklinik öppnar i Borås i mars 2010.

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev