Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

#Tillsammansmotcancer – TePe lanserar Rosa Bandet-sortiment

TePe är stolt samarbetspartner till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj och lanserar ett rosa klimatsmart sortiment till förmån för cancerforskning. I oktober säljer TePe rosa klimatsmarta tandborstar och tungrengörare där 1 krona per såld produkt går oavkortat till cancerforskning. Produkterna kommer att finnas till försäljning på apotek, kliniker och i dagligvaruhandel.

– TePe vill göra det enkelt för alla att bidra till cancerforskning och deltar i kampanjen med rosa munhälsoprodukter som behövs av alla, oavsett ålder. Alla kan drabbas av cancer och tillsammans kan vi bidra i kampen att besegra sjukdomen, säger Karin Rydberg, Marketing Manager TePe Nordic.

Tandborstarna och tungskrapan som är med i Rosa Bandet-kampanjen är en del av TePe GOOD™-sortimentet som består av biobaserade munvårdsprodukter för hela familjen. TePe tillverkar alla sina produkter i Malmö med grön energi.

Läs mer om kampanjen: www.tepe.com/sv/rosa-bandet.

Munhälsoprodukterna kan köpas från 25 september och huvudsakligen under oktober månad.

Källa: TePe

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev