Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Personnytt

12 juni 2010

Tndl Inga-Maj Ericsson och Reza Aminpay belönas

tandlakare_belonasLandstinget i Västmanland har belönat Tandläkare Inga-Maj Ericsson och Reza Aminpay för värdefulla insatser.

Tandläkare Inga-Maj Ericsson, klinikchef vid Folktandvården i Skultuna har infört Kaizen som förbättringsverktyg på kliniken och med sina medarbetare lyckats skapa en god struktur och väl fungerande rutiner kring det pågående förbättringsarbetet.

Tandläkare Reza Aminpay, klinikchef vid Folktandvården i Fagersta har tillsammans med sina medarbetare skapat en ny modern hälsofrämjande klinik där patienter över 40 år erbjuds blodtrycks- och blodsockermätningar.

Hittills har man undersökt ett 70-tal patienter och ca 30 % av dessa visade sig ha förhöjda värden som de tidigare varit ovetande om och kunde slussas vidare till sjukvården.

Kliniken har också investerat i en Cerec Cad/Cam utrustning för att kunna erbjuda patienterna keramiska tandersättningar vid ett och samma besök.

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev