Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Personnytt

10 november 2014

TS Dental byter VD

PERSONNYTT: Vid årsskiftet byter TS Dental VD. Håkan Nordström en av företagets grundare stiger ner för att överlämna posten till sin son Niklas Nord­ström.

Niklas kommer att driva företaget vidare med sina syskon Lina och Anna Nordström. Håkan kommer att arbeta kvar heltid fram till i maj och sedan finnas som en resurs för företaget.

Håkan är stolt över att kunna lämna över till sina barn och det känns som att generationsskiftet kommer att gå utan problem då det egent­ligen är en process som pågått under många år. Håkan har drivit TS Dental sedan 1974 och är idag 63 år.

Niklas tycker att det kommer att bli stimulerande att leda företaget, men poängterar att VD titeln är just en titel och alla syskon kommer att vara lika delaktiga i att driva företaget framåt.

Niklas och Håkan Nordström

 

Källa: TS Dental

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev