Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Tumba Dental tecknar interimavtal med Ftv Skåne

Nu är den Tandtekniska upphandlingen i Region Skåne avklarad men har blivit föremål för överprövning. Under överprövningsperioden så har Folktandvården Skåne AB valt att teckna interimistiska avtal med de leverantörer som tilldelats avtal i upphandlingen ”Fast och Avtagbar protetik i Folktandvården Skåne” och vi är ett av total åtta avtalade labb.

För att underlätta så har vi valt att komma ut med lite information om vad som gäller för er som väljer att arbeta med oss.

Kommunikation och öppettider:
Vi finns alltid till hands för frågor och terapiplaneringar.
Kommunikationen sker lättast genom telefon 08-53410450 eller mail info@tumbadental.se. Öppettider är mån-fre 8-17 helgfria vardagar.

– Leverans, upphämtning och post:

– Digitala avtryck: Vi har stor erfarenhet av den digitala världen där vi kan ta emot filer genom Trios och andra system. Du hittar oss genom 3shape Communicate som Tumba Dental eller trios@tumbadental.se För övriga filer ring oss så hjälper vi till med den biten. 

– Traditionella avtryck: Vi tar emot med svarspostpåsar för enklare hantering per post. Vi levererar färdiga arbeten per post. Om ni upplever att detta skulle vara ett problem så kan vi även leverera med DHL. Önskar ni det sistnämnda kontakta oss så löser vi det.

Beställningsstödet och material:
Om ni inte redan fått det bör det inom kort komma ett startkit till kliniken. Behöver ni något ytterligare kontakta oss per mail eller telefon så ombesörjer vi detta.

Med Carita journalsystem går det enkelt göra elektroniska beställningar.

Leveranstider:
Ordinarie leveranstider är generellt 10 arbetsdagar på labb men skulle ni önska tidigare leverans så kontakta oss så kommer vi göra allt för att lösa det.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor och funderingar!

www.tumbadental.se

”Tumba Dental är Stockholm största Dentala labb. All produktion sker hos oss och vi har en enorm och gedigen gedigen anda att leverera det absolut bästa till Dig och dina patienter. Du kommer märka skillnaden.”

 

Källa: Tumba Dental

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev