Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagsnytt

21 december 2014

Unident AB förvärvar IT-företaget Safe Dental Partner AB

FÖRETAGSNYTT: Genom förvärvet kommer Unident att utveckla sitt tjänsteutbud med Safe Dental Partners kompetens och kunskap av IT-lösningar och stärka sin ställning på den digitala tandvårdsmarknaden.

Safe Dental Partner är en IT-partner med säte i Stockholm, som har mångårig erfarenhet av IT-lösningar för tandvård. Företaget bistår kunder och utvecklar verksamheter i dentalbranschen genom att erbjuda IT-plattform med skräddarsydda servicetjänster och olika typer av supportavtal. Företaget har 7 anställda och omsätter ca 10 miljoner kronor/år. Safe Dental Partner kommer fortsatt att ha sitt säte i Stockholm.

Förvärvet innebär att vi ytterligare stärker vår inriktning att bli förstahandsvalet för tandvården när det gäller IT-lösningar”, säger Marcus Nordwall, VD Unident AB.

”Vi ser fram emot samgåendet med Unident och att tillsammans utveckla och skapa IT-lösningar för tandvården i Sverige och Skandinavien”, säger Joel Törnqvist, VD/Säljchef på Safe Dental Partner AB.

 

Om Safe Dental AB

www.safedental.se

Om Unident AB

www.unident.se


 

Källa: Pressrelease

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev