Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

30 april 2014

Unident förvärvar Digitales

Företagsnytt: Genom förvärvet stärker Unident sin position på den digitala dentalmarknaden i Skandinavien. Digitales AB grundades 2001 och är specialiserat på diagnostik och IT för tandvården.

Ur Pressmeddelande från Unident AB den 29 april 2014:

– Digitales AB är ett välskött bolag som kompletterar och stärker Unidents verksamhet bra inom digital röntgen och IT. Vi är mycket glada för den ytterligare kompetens vi får genom detta förvärv, och hoppas kunna bidra till fortsatt utveckling av bolagets kunder och medarbetare genom den befintliga support- och serviceorganisation som vi idag har i hela Skandinavien, säger VD Marcus Nordwall, Unident AB.

Unident AB lanserade digital röntgen för tandvården i Sverige redan 1997 och har installerat och underhållit digital röntgen i mer än 7 500 behandlingsrum runt om i Skandinavien. Mer än hälften av Sveriges landsting har valt röntgenutrustning från Unident. Under 2013 lanserades den egen-utvecklade programvaran för klinisk bildhantering, Onepix och nu stärker Unident ytterligare sin position inom tandvårdens digitala områden i Skandinavien genom förvärvet av Digitales AB.

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev