Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Mässa

16 oktober 2018

Upprop till Unga Talare!

Detta upprop riktar sig till dig som är ung och arbetar som tandläkare, tandhygienist, tandsköterska, tandtekniker eller annat. Om du går i tankar om att hålla föredrag om en smart teknik, en ny behandling eller förändringar i tandvården men inte riktigt vet hur du ska nå ut. På Swedental får du en chans att prata med erfarna talare och få goda råd.

Ta med ett uppslag på din presentation till Monter B01:43 på Swedental i Göteborg.

En audition planeras senare för att få fram intressanta föredrag till en ny programpunkt för Unga Talare på nästa Swedental i Göteborg. Kanske blir det du som då får chansen att hålla ett föredrag.

Uppfinningar sökes!

I montern på Swedental välkomnar vi också dig som vill visa upp något du har uppfunnit eller en arbetsmetod som du lyckats förbättra.

Några av uppfinnarna träffar du i montern:

Hannah Sjöholm, tandsköterska, som har utvecklat studiematerial för personer med inlärningsproblem samt personer som invandrat och behöver lära sig den dentala vokabulären snabbt. Hannah har bl.a. också tagit fram specialkort med information om patienternas tandstatus att ta med när patienten vistas sjukhus eller vårdhem för att säkerställa att de får rätt tandvård.

Bo Ekström, tandtekniker, som utvecklat ett implantat. Addbutment AB har en unik skruvad lösning på en kulabutment som alltid passar i alla implantatkonstruktioner utan buckala skruvgenomgångar och oavsett vinkel upp till 45° och riktning. Komponenterna är premonterade från tandteknikern vilket ger en betydande kostnadsbesparing för både teknikern, patienten och tandläkaren

Läs mer här: ”Uppfinningar sökes”

Gör din röst hörd från Swedental!

I montern träffar du också Johanna Ene, bloggare på Dental24.se och Tandsköterskan.net, som kommer att förmedla tankar från sina läsare: Har du något som bränner och vill ut, en tanke om tandvården, en hälsning till världens bästa kollega, en händelse, något du är missnöjd med, eller nöjd med? Lämna ett meddelande till Johanna så kommer det att publiceras på bloggen direkt efter Swedental.

 

Välkomna till Monter B01:43 på Swedental den 14-16 november 2018 i Göteborg.

 

Detta är ett samarbete mellan Swedental i Göteborg och Dental24.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev