Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Utforska världen genom vidareutbildning

Under de senaste åren har synen på vidareutbildning inom tandvården genomgått en betydande förändring. Med den snabba utvecklingen inom medicinsk och teknologisk forskning inser allt fler vikten av att hålla sig uppdaterade och kontinuerligt förbättra sina kunskaper och färdigheter.

Detta förändrade synsätt har lett till ett ökat intresse för kurser och utbildningar som ger deltagarna möjlighet att lära sig om de senaste rönen inom branschen, diskutera nya metoder och behandlingar, samt utbyta erfarenheter med andra yrkesverksamma inom området. Att investera i vidareutbildning ses inte längre bara som en möjlighet utan som en nödvändighet för att upprätthålla hög standard och erbjuda bästa möjliga vård till patienterna.

Under ledning av Thomas Kvist, en framstående klinisk tandläkare och expert inom endodonti vid Göteborgs universitet, kommer det att hållas en kurs i Neapel där deltagarna kommer att få tillgång till en unik kombination av teoretisk undervisning och praktisk träning. Med sin omfattande erfarenhet och passion för kunskapsspridning kommer Kvist att guida deltagarna genom de senaste rönen och teknikerna inom ämnet. För yrkesverksamma är detta mer än bara en kursresa; det är en investering i deras framtida framgång. Genom att fortsätta lära och utforska öppnar de dörrar till nya möjligheter och positionerar sig själva för att möta de utmaningar och möjligheter som vår snabbt föränderliga värld har att erbjuda.

Oavsett om du är en erfaren praktiker eller en nyutexaminerad student, är detta en möjlighet att växa och utvecklas både professionellt och personligt. Ta steget och anslut dig till oss på denna spännande resa till Neapel och låt kunskap och äventyr föra dig mot nya horisonter.

Läs mer här

 

Källa: Directa

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev