Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Välj en “livspartner”, inte bara en dental leverantör

Betydelsen av livslånga relationer i tandvårdsbranschen.

I en bransch där den tekniska utvecklingen aldrig stannar och patienternas förväntningar ständigt ökar, är valet av leverantör mer kritiskt än någonsin.

 

Det är inte längre tillräckligt att bara ha tillgång till den senaste utrustningen och förbrukningsmaterialet; det stöd och den rådgivning du får inför ditt utrustningsköp och kvaliteten på service och support är det som utgör den verkliga skillnaden mellan olika leverantörer.

DAB Dental har haft verksamhet i 121 år och står ut i detta sammanhang genom att erbjuda mer än bara produkter – vi erbjuder ett livslångt partnerskap byggt på förståelse och engagemang för din verksamhet.

Partnerskap över transaktioner

I en värld där många leverantörer fokuserar på att maximera försäljning, prioriterar DAB Dental långsiktiga relationer framför kortsiktiga vinster.

Vi förstår att varje tandläkarpraktik är unik, med specifika behov och utmaningar.

Vårt mål är inte att bara sälja den senaste utrustningen, utan att tillhandahålla en helhetslösning som verkligen stöder och främjar din verksamhets framgång.

DAB lyssnar för att förstå, inte för att sälja

Det börjar med att verkligen lyssna. Vårt team av utrustningssäljare tillsammans med vår serviceavdelning tar sig tid att förstå din affär, dina mål och dina utmaningar.

Denna djupgående förståelse möjliggör för oss att rekommendera lösningar som inte bara uppfyller dina omedelbara behov utan också stöder din långsiktiga vision.

Genom att fokusera på dina framgångar som våra egna, strävar vi efter att bli mer än en leverantör – vi vill först och främst vara din livslånga partner.

Service och support gör hela skillnaden

Vår service och support sträcker sig långt utöver grundläggande felsökning och reparationer.

DAB Dental erbjuder rikstäckande service, vilket innebär att oavsett var i landet din praktik befinner sig, kan du lita på snabb och effektiv service

Men det som verkligen skiljer oss från mängden är vårt engagemang för att förebygga problem innan de uppstår, genom regelbundna underhållsbesök och skräddarsydda rådgivningstjänster.

En livslång relation med en dental leverantör

Vårt fokus ligger på att bygga livslånga relationer med våra kunder. Vi ser varje interaktion som en möjlighet att stärka vårt partnerskap, oavsett om det gäller en rutinmässig servicekontroll, en akut reparationsbegäran eller en diskussion om framtida utrustningsbehov.

Vi samlar (och firar!) faktiskt alla de framgångshistorier där vi gått den “extra milen” för att hjälpa en kund som hamnat i knipa.

Genom att sätta dina behov först, oavsett hur stora eller små, bevisar vi vårt engagemang för din framgång på lång sikt.

Detta är en formell inbjudan till samarbete

Att välja DAB Dental innebär mer än att bara välja en leverantör av tandvårdsutrustning.

Att välja en dental leverantör innebär att välja en partner som är dedikerad till din praktiks framgång, som erbjuder service och support utöver det vanliga, och som verkligen bryr sig om att bygga ett starkt och hållbart samarbete.

Om du står inför beslutet att uppgradera din utrustning eller söker en partner som kan erbjuda rikstäckande, omsorgsfull service och support, inbjuder vi dig att upptäcka skillnaden med DAB Dental.

Kontakta oss på DAB Dental idag för att börja bygga en framtid där din dentala leverantör faktiskt är en aktiv och engagerad del av din framgångssaga.

Kontakta DAB Dentals utrustningssäljare idag för kostnadsfri rådgivning >>

 

DAB Dental AB startades 1903 och är idag en marknadsledare i Sverige inom distribution av medicintekniska produkter till tandvården. I sortimentet ingår allt tandvården behöver i form av förbrukningsartiklar, utrustning samt tekniska tjänster. DAB Dental har ca 80 anställda och kontor i Stockholm, Malmö, Linköping, Falun, Göteborg samt ett showroom centralt i Stockholm.

Källa: Dab Dental

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev