Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Podcasts

Podcast

20 februari 2020

Vårdfrågan – kvalitet i tandvården med Ivan Rosengren

Tandläkare Ivan Rosengren på Tandvårdskompaniet i Borås brinner för kvalitetsfrågor och är aktuell med utbildningsinitiativet PTJ Exklusivt, som siktar på att hålla minst ett kurstillfälle per termin. I Vårdfrågan #18 förklarar han att tandvården saknar ambitioner och berättar vad han vill göra för att vässa kvaliteten ytterligare.

Kvalitet och patientsäkerhet i tandvården är aktuella frågor. Det är också två områden som tandläkare Ivan Rosengren – som tidigare varit president för Swedish Academy of Cosmetic Dentistry – är intresserad av och som han tar på största allvar. Och för att vässa kvaliteten inom tandvården ytterligare har han startat utbildningsinitiativet PTJ Exklusivt, som han berättar om i Vårdfrågan.

Vårdfrågan #18 är ett samtal om varför kvalitet och höga ambitioner är viktigt, om hur Ivan Rosengren utvecklar sin kompetens och vad han skulle sätta tänderna i om han var tandvårdsminister.

Lyssna nedan eller via ljudplattformarna SpotifyAcastiTunes/Podcaster eller Soundcloud.

Vårdfrågan är en podd där Praktikertjänsts medarbetare och experter intervjuas om aktuella ämnen inom tandvård och hälso- och sjukvård. Podden tar upp en bred palett av ämnen och varje avsnitt är en djupdykning på mellan 20 minuter och 1 timme.

Källa: Praktikertjänst

Relaterat:

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev