Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Personnytt

9 april 2014

VD Ibbe Gnem Distriktstandvården Sverige AB vinnare av Knut Nilsson-stipendiet

Personnytt: Juryns motivering belyser att Ibbe Gnem, vd Distriktstandvården, har genom att rädda och utveckla tandvårdsmottagningar på orter och platser där den allmänna servicenivån ofta är en utmaning, bidragit till livskraft i hela länet.

Genom att utveckla tandvårdens arbetssätt och stärka personalens delaktighet har han bidragit till att utveckla och stärka en del av vår välfärd som är av stor betydelse för patienternas trygghet och hälsa, som är viktig i Centerpartiets politik. Ibbe har utvecklat Distriktstandvården till en attraktiv arbetsgivare som lyckats rekrytera personal till kliniker som tidigare haft stora bemanningsproblem.

– Det känns riktigt bra att få detta pris. När Centerpartiet tog beslutet om att öka konkurrensen och mångfalden på tandvårdsmarknaden så blev många människors liv påverkade till det bättre, säger Ibbe Gnem.

 

Ibbe Gnem donerar sitt stipendium till Tandläkare utan gränser.

– Det är med glädje jag donerar prissumman till Tandläkare utan gränser, fortsätter Ibbe. Knut Nilsson-stipendiet delades ut på Distriktets årsstämma för Centerpartiet i Stockholms län lördag den 5 april, och tilldelas dem som har verkat i Knut Nilssons anda.

 

Distriktstandvården startades av Ibbe Gnem och Jan Lindqvist, vice vd, i januari 2010. Nu har Distriktstandvården 12 tandläkarkliniker runt om i Stockholm och i höst öppnar ytterligare en klinik i centrala Södertälje.

 

Källa: Distriktstandvården

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev