Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Partnersamarbete

Mässa

30 januari 2023

Vill du ligga före i dentalbranschen?

Då är International Dental Show (IDS) i Köln ett måste-besök. IDS är världens största och ledande mässa för dentalindustrin och äger rum vartannat år. Nästa IDS kommer att hållas 13-18 Mars 2023 och det kommer att bli ett spännande evenemang med det senaste och bästa för tandläkare och tandtekniker.

International Dental Show (IDS) i Köln 13-18 Mars 2023

En av de främsta fördelarna med att delta på IDS är möjligheten att se de senaste innovationerna och framstegen inom dentalbranschen. Mässan har över 2 000 utställare från hela världen som visar upp den senaste utrustningen, materialen och tjänsterna inom tandvårdsområdet. Detta är ett utmärkt tillfälle för tandläkare och tandtekniker att hålla sig uppdaterade om de senaste trenderna och utvecklingen inom branschen, samt att utforska nya produkter som kan hjälpa en att förbättra sin praktik eller sitt labb.

En annan fördel med att delta på IDS är möjligheten att nätverka med andra tandläkare och tandtekniker från hela världen. Mässan lockar besökare från över 150 länder vilket ger en plattform för tandläkare att ansluta, utbyta idéer och etablera nya partnerskap. Det är ett utmärkt tillfälle att utöka sitt professionella nätverk och få insikter i hur andra kollegor tar sig an branschens utmaningar.

Förutom den senaste tekniken och nätverksmöjligheterna erbjuder IDS även ett brett utbud av utbildnings- och träningsprogram. Mässan bjuder på föreläsningar, workshops och praktiska utbildningar som leds av ledande experter inom dentalområdet. Dessa program ger värdefull information och färdigheter som tandläkare exempelvis kan använda för att förbättra sin praktik och ligga steget före konkurrenterna.

Slutligen, att delta på IDS är ett bra sätt att hitta nya leverantörer och tillverkare. Du kommer få möjlighet att träffa en mängd olika företag som kan hjälpa dig med material, utrustning och tjänster som du behöver för att driva din praktik eller ditt labb. Passa på att besöka ledande internationella leverantörer och se vad de har utvecklat och forskat fram de senaste 2 åren och få kanske även en inblick i vart vi är på väg.

Sammanfattningsvis, att delta på International Dental Show (IDS) i Köln 2023 är en fantastisk möjlighet för tandläkare att ligga steget före konkurrenterna och lära sig om den senaste och bästa tekniken inom dentalbranschen, utöka sitt professionella nätverk och hitta nya leverantörer. Med de senaste innovationerna, nätverksmöjligheterna och utbildningsprogrammet är IDS ett måste-besök för alla som vill ligga steget före inom tandvårdsområdet.
Przemek Seweryniak, CDT
Cosmodent AB, Malmö
www.cosmodent.se

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev