Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Aktuellt

26 augusti 2013

Webbradio: Integration, tandläkaren Fernando valde Norrbotten

Specialisttandläkaren Fernando Mota de Almeida fick nyligen pris för sin forskning när det handlar om sjukdomar i tandens pulpa. Priset delades ut i samband med en internationell forskningskongress i Norge.

Efter tandläkarstudierna hemma i Portugal ville Fernando Mota de Almeida ha in äventyret i sitt liv och satt och surfade på datorn för att hitta svaret på sin längtan.

Han funderade på Afrika men till slut var det en annons från Norrbottens läns landsting som fångade hans intresse. En regnig oktobersöndag 2002 kom tandläkaren och portugisen Fernando Mota de Almeida till Piteå. Och han blev kvar.

– Jag hittade ett fotbollslag att spela med och trivdes fantastiskt bra med jobbet på kliniken i Hortlax. Dessutom gillade jag samhället är som är så väl organiserat. Ni klagar på byråkratin, men det är ingenting jämfört med Portugal, där det är blanketter och stämplar hit och dit…

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev