Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

19 april 2023

Praktikertjänst karriär: Din framtid finns hos oss!

Praktikertjänst är Sveriges största privata vårdkoncern och vi finns av ett enda skäl: att skapa förutsättningar för oss som arbetar i vården att göra ett så bra jobb som möjligt för våra patienter. Vi finns i 220 av landets 290 kommuner och vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

Valet är ditt! 

Vårt mål är att vara det självklara valet för alla som vill arbeta inom privat vård. Du som är intresserad av att driva och utveckla en verksamhet kan välja att gå in som aktieägare, medans om du hellre vill arbeta som anställd på en av våra många verksamheter finns det flera andra möjligheter till karriär inom bolaget. Valet är ditt!

  • Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka din verksamhet. Du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker men alltid med det stora bolagets trygghet i ryggen.
  • Som anställd på någon av våra verksamheter kan du själv påverka om du vill inrikta dig på att exempelvis utvecklas odontologiskt, inom forskning eller fokusera på ditt ledarskap utan att bli aktieägare med ansvar för en verksamhet.

Är du redo att möta din framtid?

Vi erbjuder mer frihet, större inflytande, tydligare ansvar och möjligheten att växa.
Är du intresserad av att veta mer om vad vi kan erbjuda dig, söka våra lediga tjänster eller se vilka verksamheter vi letar verksamhetschefer till?

Besök då vår Jobb & Karriärssida på vår hemsida >>

Hittar du inte en ledig tjänst eller verksamhet som passar dig just nu är du välkommen att skicka in en spontanansökan. Du är även välkommen att kontakta oss för att diskutera och resonera hur din framtid skulle kunna se ut inom Praktikertjänst.

Lediga tjänster inom Praktikertjänst just nu klicka här >>

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev