Artiklar taggade med Mässa

Upprop till Unga Talare!

Detta upprop riktar sig till dig som är ung och arbetar som tandläkare, tandhygienist, tandsköterska, tandtekniker eller annat. Om du går i tankar om att hålla föredrag om en smart teknik, en ny behandling eller förändringar i tandvården men inte riktigt vet hur du ska nå ut. På Swedental får du en chans att prata med erfarna talare och få goda råd.

Uppfinningar sökes!

Denna efterlysning riktar sig till dig som är ung eller lite äldre och arbetar som tandläkare, tandhygienist, tandsköterska, tandtekniker eller annat. Om du har uppfunnit något eller lyckats förbättra en arbetsmetod inom tandvården är du välkommen att visa upp det på Swedental.

”Världens smartaste tandklinik” visas på Swedental

Den digitala tandvården tar plats på Swedental i november. På mässgolvet byggs en klinik upp, med smarta lösningar som ska förenkla och förbättra både för personal och patienter. – Välkommen till ”Världens smartaste tandklinik”, säger initiativtagaren Per Tidehag.

Träffa dentalbranschen i Köpenhamn

Vårens stora dentalmässa, SCANDEFA, äger rum den 12-13 april 2018 på Bella Center i Köpenhamn. Tack vare sitt läge och ett mässgolv med svenska och internationella utsällare brukar mässan locka till sig tandvårdspersonal från framförallt södra Sverige.