Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Online

21 juni 2024

AI in Dentistry Symposium i Köpenhamn

Den 21-22 juni arrangerar DentaNet ”AI in Dentistry Symposium 2024” – det första i sitt slag i Europa! I en tid av snabb teknologisk utveckling inom konstgjord intelligens är det avgörande att vara uppdaterad och förbereda sig för det kommande landskapet. Därför har vi skapat ett helt nytt symposium som är skräddarsytt och riktat till AI-intresserade inom tandvården och ger möjlighet att få en omfattande översikt från ledande experter från hela världen. Symposiet är dessutom det första i sitt slag i Europa, så här är chansen att snabbt uppdatera sig och ligga i framkant!
Deltagare, främst från tandläkaryrket, kommer att presenteras för djupgående praktiska insikter och värdefulla verktyg avseende användningen av ”AI in Dentistry”.

OM ”AI IN DENTISTRY” SYMPOSIUM

Programmet för de två dagarna är uppdelat i tre ämnen:

  • AI inom tandvårdsföretagsledning och strategi
  • Grundläggande om AI inom tandvården
  • Avancerade tillämpningar av tandläkar-AI

Varje presentation kommer att ta upp följande:

  • Vad förväntar vi oss att kunna använda AI till om ett år?
  • Vad kan du använda AI till redan nu?

FÖRELÄSARE

Bland våra talare finns ledande experter från hela världen inom AI och tandläkaryrket, och de kommer att presentera de senaste framstegen inom AI-teknologi. Hela evenemanget kommer därför att hållas på engelska. Fokus kommer att ligga på hur dessa framsteg kan förbättra diagnos, behandling, teamhantering och patientupplevelsen. Oavsett om du är ny eller erfaren inom AI kommer detta symposium att ge värdefulla insikter och inspiration för att implementera AI i din tandläkarpraktik eller bredare, om du exempelvis är en del av en större tandvårdsorganisation eller en industriell aktör.

Deltagande både på plats – På plats – och Online

Deltagare kommer att kunna delta både På plats och Online, eftersom hela evenemanget och varje presentation kommer att livestreamas direkt. Förutom fysiska deltagare på plats förväntar vi oss därför också många intresserade online-deltagare från hela Europa.

Det finns Early Bird-priser t.o.m. den 15 mars (På plats), 1 maj (På plats och Online) och 1 juni (På plats och Online).

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev