Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Online

On demand

Fördjupning inom hygien i tandvård

HIT-konsulterna återvänder med ett nytt webbinarium för dig som vill göra en djupdykning inom hygien i tandvården.

En ren djupdykning i tandvårdsklinikens rutiner!

HIT-konsulterna återvänder med ett nytt webbinarium för dig som vill utöka och fördjupa dina kunskaper inom klinikens vårdhygieniska områden. Med hjälp av HIT-konsulterna får du en bättre insikt gällande hur din klinik ska hantera steril- och desinfektionsrum, förrådshantering och behandlingsrum utifrån lagstiftning, riktlinjer och rekommendationer.

Med lång erfarenhet inom tandvården

Therese har arbetat kliniskt både på Folktandvården Halland och privat klinik, men i dag hittar du henne som hygiensamordnare på Region Halland. Med sitt driv och engagemang har hon ingått i olika arbetsgrupper både inom sterilteknisk verksamhet (En handbok för Sterilteknisk verksamhet) och nu även för Svensk förening för vårdhygien tandvårdssektionen (Förrådsriktlinjer).

Med hennes tidigare utbildning inom läraryrket och erfarenhet som tandsköterska kommer du och dina kollegor på ett lätt sätt att bli inspirerade till bättre vårdhygien på arbetsplatsen.

Linnea är utbildad som tandsköterska och har 11 års erfarenhet inom tandvårdsbranschen. Inte nog med det så sitter hon även som styrelseledamot för SFVH, Svensk förening för vårdhygien tandvårdssektionen. Linnea har med sin sprudlande personlighet och sitt stora engagemang i sin tur varit projektledare för revideringen av HOBIT, riktlinjer för Vårdhygien inom svensk tandvård.

Bättre förutsättningar än så här blir det inte!

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev