Bloggaren Johanna Ene utsedd till Årets tandsköterska 2017

utmärkelse

På årets Yrkeskonferens för tandsköterskor tilldelades Johanna Ene utmärkelsen Årets tandsköterska för sitt arbete att göra tandsköterskan synlig för hela teamet i hela landet via sin blogg Tandsköterskan.net. Johanna är också en uppskattad och välläst bloggare på Dental24.

Årets tandsköterska 2017 Johanna Ene (t.h) tillsammans med hedersomnämnda Sari Laaja och Annalena Rundqvist Nordin

Motiveringen, som kommer direkt från nomineringen, lyder: “Johanna Ene gör tandsköterskan synlig för hela teamet i hela landet med sin blogg. Johanna visar på en kärlek till yrket samtidigt som hon är modig att säga och stå för sitt ord. Johanna gör i sin blogg och i Tandsköterskan upp med det gamla synsättet på tandsköterskan som en underställd serviceperson. Hon representerar den moderna tandsköterskans yrkesroll. En självständig person med stort ansvar och kunnande.”

Johanna Ene, Årets tandsköterska 2017

Priset består, utöver äran och diplom, av bland annat ett ansenligt bidrag för vidareutbildning.

Utöver vinnaren utsågs även två hederspristagare för sitt inspirerande arbete inom tandsköterskeyrket. Hedersomnämnande gick till tandsköterskorna Sari Lajja och Annalena Rundqvist Nordin.

 

Årets tandsköterska startades 2012 av ApoEx och Svenska Tandsköterskeförbundet. Utmärkelsen syftar till att höja statusen hos tandsköterskeyrket genom att lyfta fram representanter för yrket som visar stor passion för sin verksamhet.

 

Läs Johannas blogginlägg på Tandsköterskan.net och Dental24:

tandskoterskan.net

Dental24 En tandsköterskas tankar

 

STORT GRATTIS önskar Dental24!

Taggar
utmärkelse