Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Krönika

31 mars 2015

Att vara unik!

Per Ahlberg

Redaktör, ansvarig utgivare och grundare till Dental24

Att vara unik, riktigt bra på något och skilja sig från mängden är nog så viktigt i dessa tider både när det gäller den egna personen och företagets produkter och tjänster. Produkter och tjänster kopieras numera i allt högre takt med påföljande prispress. Detta gäller oavsett om det rör sig om inhemska eller importerade varor och tjänster. Att vara uppdaterad och personlig är också exempel på att vara unik. Det finns också många andra sätt att vara känd och unik på. Scandefa i Köpenhamn t ex, är unikt!

Det gäller alltså att förnya sig och hänga med i utvecklingen. Annars blir man snart omkörd, kopierad eller ersatt av någon som gör saker och ting lite smartare, bättre och/eller billigare.

Ett sätt att hålla sig uppdaterad är att t.ex. besöka Scandefa i Köpenhamn den 16-17 april. Här visas mycket av det nya som presenterades för första gången på IDS i Köln.

Att Köpenhamn är en dejlig stad gör ju inte saken sämre! I år blir det mässa i två dagar med kvällsöppet på torsdagen till kl. 19 och därefter gemensam middag och party i A-hallen.

 

Vi kanske ses där?

/Per Ahlberg

 

 

På Louisiana konstmuseum strax norr om Köpenhamn visas just nu:

JEFF WALL Tableaux Pictures Photographs – Værker fra 1996-2013

 

Per Ahlberg

Redaktör, ansvarig utgivare och grundare till Dental24

Per har arbetat hela sitt verksamma liv med försäljning och marknadsföring av medicintekniska produkter. 2008 startade han tillsammans ett antal samarbetspartners och företrädare för dentalbranschen Dental24.

Detta är en krönika och åsikterna som uttrycks är personliga.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev