Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Krönika

15 augusti 2013

Goda relationer är viktiga!

Per Ahlberg

Redaktör, ansvarig utgivare och grundare till Dental24

Kanske är goda relationer något av det viktigaste vi har i livet? Goda relationer är värdefulla i både med- och motgång. Goda relationer skapas ofta av den som är positiv och öppen.

 

Att hela tiden skapa nya goda relationer är också viktigt för att utvecklas. Därför bör man söka sig till nya miljöer och delta i olika sammankomster såsom riksstämman, mässor, kongresser, utbildningar, resor, andra möten och event.

Att ”nätverka” blir också allt vanligare, inte minst tack vare dagens elektroniska hjälpmedel. Även vid personliga möten tar vi idag hjälp av mejl, webb och sms för att initiera och följa upp vad som sagts. Den som vill utveckla många intressen bör därför nätverka så mycket som möjligt!

Inför olika beslut är det våra ”relationer” och deras erfarenhet som är viktigast för oss. Det är då det gäller att ha bra ingångar, känna rätt personer och ha bra relationer! Det gäller såväl privat som professionellt.

Nygift webbentreprenör,

Per Ahlberg

Per Ahlberg

Redaktör, ansvarig utgivare och grundare till Dental24

Per har arbetat hela sitt verksamma liv med försäljning och marknadsföring av medicintekniska produkter. 2008 startade han tillsammans ett antal samarbetspartners och företrädare för dentalbranschen Dental24.

Detta är en krönika och åsikterna som uttrycks är personliga.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev