Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Krönika

13 april 2016

”If you can´t beat them – join them!”

Per Ahlberg

Redaktör, ansvarig utgivare och grundare till Dental24

Dental24 har länge avvaktat med att vara aktiv på sociala medier men nu är vi redo att komplettera Dental24.se med en mer proffsig Facebook-sida. Gå gärna in och ”gilla” oss på Facebook så får du ut ännu mer av Dental24.

Ibland får jag frågan om inte Dental24 har några konkurrenter. Jo, svarar jag, ”Google och Facebook”, inte nödvändigtvis Tandläkartidningen eller någon annan traditionell fackpress. Idag är varenda människa på nätet i en eller annan form, särskilt mobilt.

Dental24 har gått i bräschen för att hela tandvården skall ha en gemensam plattform och nu funnits på nätet i snart åtta år. Idag är vi den ledande digitala kanalen för tandvården med hemsidan och vårt nyhetsbrev som nav.

Konstigt nog kommer kanske det största motståndet mot utveckling av digital media från de som kanske har mest nytta av bra kommunikation, nämligen etablerade verksamheter och organisationer som arbetar inom tandvården. Många myndigheter, landsting, föreningar, förbund och leverantörer arbetar tyvärr inte helhjärtat med digital kommunikation. De delar för närvarande inte med sig fullt ut. Det är synd för utvecklingen på nätet går i motsatt riktning. Alla aktörer är förstås inte lika konservativa och avvaktande.

Nu tar vi på Dental24 ett omtag och delar med oss ännu mer via Facebook. Nu kan du följa oss i ditt egna nyhetsflöde, kommentera och dela intressant innehåll via Facebook. Det är bara att ”Gilla” Dental24 på Facebook.

På senare tid har sociala medier och appar utvecklats i en positiv riktning. Numera passar t.ex. Facebook bättre för olika intressegrupper och verksamheter. ”Barnsjukdomarna” med mindre intressanta inslag håller nästan på att försvinna och engagemanget med kommentarer och bilder inklusive rörliga bilder ökar.

Kul tycker vi på Dental24!

/Per Ahlberg
Grundare Dental24

Gilla Dental24

Gilla Dental24

Per Ahlberg

Redaktör, ansvarig utgivare och grundare till Dental24

Per har arbetat hela sitt verksamma liv med försäljning och marknadsföring av medicintekniska produkter. 2008 startade han tillsammans ett antal samarbetspartners och företrädare för dentalbranschen Dental24.

Detta är en krönika och åsikterna som uttrycks är personliga.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev