Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Krönika

7 juni 2016

Nu vet jag varför!

Per Ahlberg

Redaktör, ansvarig utgivare och grundare till Dental24

Nu vet jag varför jag gillar att producera Dental24. För tre år sedan gjorde jag en s.k. CPI-test (Cognitive Personality Indicator) som Tore Sahlin på Curomed Utbildning beskriver i sin artikel ”Personlighet, stress och framgång” på Dental24. Nu blir det personligt!

Analysen visar nämligen att mina personliga naturliga preferenser och inlärda kompetenser är störst inom det vetenskapliga, strategiska och konstnärliga området. Som sådan anses jag vara ”Den uttrycksfulle visionären och problemlösaren, ofta kreativ, okonventionell men ganska omedveten om praktiska hänsynstaganden. Jag är också innovativ och kommunikativ, blir lätt entusiastisk men är ointresserade av rutiner”.

Jag känner väl igen mig i beskrivningen så därför tänker jag fortsätta att utveckla och producera Dental24. Tack alla ni som hjälper till och visar er uppskattning av Dental24 på nätet eller när vi ses personligen. Det värmer! Det kallar jag teamwork!

Känner man väl till sina egna egenskaper så blir det mer givande att ta del av andras egenskaper och kunnande. Det är därför jag gillar tandvården! Mera teamwork!

I sommar vill jag också utveckla mig själv genom att bli konstnär. Ja, jag lär inte komma i närheten av mina förebilder såsom Picasso, Miró, Legér, Kandinsky, Nolde, Matisse, Monet, m.fl. men kan kanske skapa något som duger till vår vardagsrumsvägg? Signerad av undertecknad! 🙂

Nu önskar jag er alla en underbar sommar var ni än befinner er. Själv skall jag mest vara på öar, i Skagerack på Käringön i Bohuslän och i Kattegatt på Brännö + Læsø i Danmark.

 

/Per
Grundare Dental24


Vår have på Strandvejen 23 på Læsø i Danmark

Per Ahlberg

Redaktör, ansvarig utgivare och grundare till Dental24

Per har arbetat hela sitt verksamma liv med försäljning och marknadsföring av medicintekniska produkter. 2008 startade han tillsammans ett antal samarbetspartners och företrädare för dentalbranschen Dental24.

Detta är en krönika och åsikterna som uttrycks är personliga.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev