Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Krönika

3 oktober 2013

På väg till Stockholmsmässan

Per Ahlberg

Redaktör, ansvarig utgivare och grundare till Dental24

Efter att ha arbetat och deltagit på många olika fackmässor vet jag hur viktigt det är att förbereda sig inför ett mässdeltagande oavsett om man är utställare eller besökare. Här möts många med gemensamma intressen utifrån olika kunskap och erfarenhet. Ha kul och låt dig gärna inspireras. Hoppas att vi ses där!

Viktigast av allt är att delta och att vara närvarande. Här finns eliten och alla sakkunniga samlade på en och samma plats. Omge dig med människor som ger dig energi. Det gör livet lite roligare!

Slaget om ett bra deltagande står alltså i god tid före mässan. Sätt tydliga mål och gå igenom vad som behöver av- och upphandlas. Var målmedveten för när du är på plats är det mycket som pockar på din uppmärksamhet. Läs igenom programboken och boka gärna in viktiga möten redan i förväg.

Väl på plats gäller det att ha sköna skor på sig och att ta med dig ny kunskap hem. Ofta är ett besök på stämman och/eller mässan ett led i din egen utveckling. Missa heller inte bra mässerbjudanden. De flesta leverantörer erbjuder rabatter när de är mässa. Investera i dig själv och din klinik till förmån för dina kunder/patienter.

Självklart skall du heller inte missa att ha kul och umgås med dina kollegor. Ditt nätverk är också viktigt att underhålla och alla har vi som sagt olika kunskap och erfarenhet beroende på vilken roll vi har i vårt dagliga jobb! Ta del och dela med dig av så mycket kunskap och erfarenhet med andra kollegor som över huvud taget är möjligt.

Kanske ses vi där?

Numera professionell fildelare,

Per Ahlberg

Per Ahlberg

Redaktör, ansvarig utgivare och grundare till Dental24

Per har arbetat hela sitt verksamma liv med försäljning och marknadsföring av medicintekniska produkter. 2008 startade han tillsammans ett antal samarbetspartners och företrädare för dentalbranschen Dental24.

Detta är en krönika och åsikterna som uttrycks är personliga.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev