Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Krönika

26 juni 2013

Sommarnöje

Per Ahlberg

Redaktör, ansvarig utgivare och grundare till Dental24

Så är det sommar med allt vad det innebär. För många betyder det ett avbrott i vardagen och många nya intryck. Det behöver vi! Det är också skönt att bara sitta på en stol och titta på folk som passerar. Jag älskar det, speciellt till skön musik, en sudoku, om solen lyser och det står något svalkande på bordet bredvid!

 

För min del betyder också sommaren en del segling tillsammans med familj och vänner i både varma och lite mer kylslagna vatten samt att dela livet och umgås med nära och kära. Kanske ses vi på någon ö i sommar?

Jag förknippar också sommaren med Sommarpratarna på P1. Du vet väl att du kan lyssna på tidigare sommarpratare på nätet när du vill/kan! (www.sverigesradio.se)

Ett tag hade jag tänkt göra ett ”eget sommarprogram” (i väntan på inbjudan från SR :)). Tillsvidare får det bli en egen variant utan snack mellan låtarna. Gå in på min playlist ”Medley classic hits” på Spotify så kan du lyssna på över 400 sköna låtar utan reklam och mellansnack! Vill du kan du prenumerera på denna eller någon annan playlist så har du kanske räddat sommaren!

Glada sommarhälsningar från,

Per Ahlberg

Per Ahlberg

Redaktör, ansvarig utgivare och grundare till Dental24

Per har arbetat hela sitt verksamma liv med försäljning och marknadsföring av medicintekniska produkter. 2008 startade han tillsammans ett antal samarbetspartners och företrädare för dentalbranschen Dental24.

Detta är en krönika och åsikterna som uttrycks är personliga.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev