Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Krönika

6 december 2017

Time out!

Per Ahlberg

Redaktör, ansvarig utgivare och grundare till Dental24

Det har varit en hektisk höst med full fart på Dental24. Nu tar jag ”time out” för att göra en omvärldsbevakning i verkligheten, ute i världen alltså! Det blir fem veckor med tropiskt klimat, dvs ett nederbördsrikt klimat med medeltemperaturer över 18 grader Celsius. Tomten skulle få spader!

Vi på Dental24 har knappast något 8-5 jobb utan snarare dygnet runt, eller 24/7 som man säger i den digitala värden. Nyheter och en del förändringar går liksom inte att förutse. Därför håller vi öppet dygnet runt – året om. Även när jag inte är på hemmaplan.

Trender går däremot att förutse. Och trenden är tydlig. Fler korta nyheter – på gott och ont. För visst vill vi hålla koll på alltmer nuförtiden, ofta på bekostnad av utebliven fördjupning eller kritisk granskning. Detta gäller idag även vetenskapliga publiceringar! Var kritisk till allt du läser och checka gärna källan en extra gång.

Men visst är det trevligt att så många läser alltmer under rubriken Klinik & Vetenskap på Dental24 som motvikt till det lite mer ytliga på sociala medier. Det ”gillar” vi!

Denna gång skall frugan och jag besöka några av de fattigaste delarna av världen i östra Afrika, länder och öar med spännande natur och kultur. På resan hoppas vi att få uppleva ny kultur, lära känna nya vänner och lära oss en del om hur andra har det i sin vardag. Vi reser via Dubai till Zanzibar, Kenya, Madagaskar, Mauritius och Seychellerna. Vill du följa på vår resa med kan du göra det på vår hemsida www.strandvejen23.dk. Där kommer vi löpande att dela med oss i text och bild från resan.

Ha nu en riktigt skön jul och ett gott nytt år!


X-mas can be anywhere!

PS. Dental24 kommer ut som vanligt när jag är ute och reser tack vare Dental24s ”ständiga sekreterare”/frilansskribent, Gunilla Ekholtz. DS.

/Per

Per Ahlberg

Redaktör, ansvarig utgivare och grundare till Dental24

Per har arbetat hela sitt verksamma liv med försäljning och marknadsföring av medicintekniska produkter. 2008 startade han tillsammans ett antal samarbetspartners och företrädare för dentalbranschen Dental24.

Detta är en krönika och åsikterna som uttrycks är personliga.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev