Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Krönika

8 november 2023

Uppskattat!

Per Ahlberg

Redaktör, ansvarig utgivare och grundare till Dental24

Uppskattning är en av de mest värdefulla gåvorna som någon kan ge. Detta gäller både i arbetslivet och privatlivet. När du uttrycker din uppskattning för något som du är nöjd med, kan du se hur det tas emot och sannolikt kommer du själv att känna glädje i gengäld.

Detta har också Professor Stefan Einhorn bekräftat i sina böcker och föreläsningar. Jag rekommenderar verkligen hans inspirerande böcker, såsom ”Konsten att göra skillnad”, ”De nya dödssynderna”, ”Konsten att vara snäll”, eller någon av hans andra tankeväckande böcker. Ett julklappstips kanske?

Personligen blir jag nästan euforisk när jag möter många människor på kort tid och får mycket uppskattning för Dental24, till exempel på mässor. Tack för det! Det värmer verkligen i hjärtat. För alla oss som arbetar med Dental24 är det en stor glädje att dela med oss av värdefull kunskap. Det är en kunskap som vi inte alltid äger själva, men som vi kan förmedla med hjälp av den digitala tekniken.

Om du har något som du vill dela med dig av är du alltid välkommen att höra av dig.

Med vänliga hälsningar,

/Per

Per Ahlberg

Redaktör, ansvarig utgivare och grundare till Dental24

Per har arbetat hela sitt verksamma liv med försäljning och marknadsföring av medicintekniska produkter. 2008 startade han tillsammans ett antal samarbetspartners och företrädare för dentalbranschen Dental24.

Detta är en krönika och åsikterna som uttrycks är personliga.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev