Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Krönika

3 november 2014

Vart är svensk tandvård på väg?

Per Ahlberg

Redaktör, ansvarig utgivare och grundare till Dental24

Ja, det får vi veta om någon vecka när Riksstämman och Swedental slår upp portarna på Stockholmsmässan i Älvsjö. De som åker dit får förstahandsinformation men många väljer istället att delta t.ex. här på nätet. Dental24 är givetvis där och rapporterar allt vi hinner uppfatta under tre hektiska dagar. Programmet är fullspäckat och utställarna står på tå för att visa vad svensk tandvård går för. Hoppas att du har möjlighet att delta på årets största event.

Tyvärr har antalet deltagare minskat år från år, inte bara på detta evenemang, utan generellt i branschen. På något sätt verkar det vara samma personer som håller sig uppdaterade och deltar på viktiga kurser och event. Om detta stämmar  är det allvarligt för då är det också samma personer som stannar hemma av ett eller annat skäl. Man får bara hoppas att det inte är av ekonomiska skäl för då kan det bli riktigt illa. Dessutom är det ganska kortsiktigt. Att uppdatera sig i denna föränderliga värld är A&O.

Hör gärna av dig till undertecknad om du har några idéer om hur det går att vända trenden? Det vill vi veta!

Vad vi redan vet är att många sparar tid genom att följa med på Dental24 och det är vi glada för!

/Per Ahlberg

 

Per Ahlberg

Redaktör, ansvarig utgivare och grundare till Dental24

Per har arbetat hela sitt verksamma liv med försäljning och marknadsföring av medicintekniska produkter. 2008 startade han tillsammans ett antal samarbetspartners och företrädare för dentalbranschen Dental24.

Detta är en krönika och åsikterna som uttrycks är personliga.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev