Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagsnytt

11 januari 2012

Implantix blir Dentware

Implantix AB i Kristianstad har bytt namn till Dentware AB. Detta för att tydligare spegla verksamhetens nuvarande inriktning. Samtidigt genomfördes en mindre ägarförändring.

Enligt Hans Berglund, vd på Dentware, har Implantix i ett tidigare skede fokuserat på tillverkning av implantatbroar. Sedan dess har verksamheten utvecklats och omfattar idag protetikprodukter för både implantat och tänder. Därmed känns det tidigare namnet för snävt.

– Namnet Dentware kan ses som en kombination av våra två kärnkompetenser: ”dental” och ”software”, säger Hans Berglund. Det är just vår egenutvecklade programvara som gör att vi kan tillverka våra produkter till så låga kostnader och erbjuda dem till så låga priser.

Källa: Dentware.se

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev