Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Ekonomi

31 mars 2011

Kosmetisk tandvård: Efterfrågan stiger de närmaste fem åren

Att investera i ett nytt leende är att investera i sig själv. Men kosmetisk tandvård är en god investering även rent ekonomiskt. Kosmetiska tandvårdslösningar kommer att efterfrågas de närmaste fem åren, enligt amerikanska marknadsanalytiker.

Marknaden för kosmetiska tandvårdslösningar stiger inom USA och EU de närmaste fem åren, enligt amerikanska marknadsanalytikerna “Markets and Markets” De skriver vidare: “Tandläkare kan numera direkt utbilda sina patienter om det senaste om dentala produkter, vilket har bidragit till att förbättra kundernas medvetenhet om tandvårdsprodukter och ny teknik. Ändringar i  konsumenternas behov och en förskjutning mot kosmetisk tandvård kommer att driva marknaden för bättre dentala lösningar.

Så mycket för allt prat om att vackra tänder är en “modefluga”

Källa: En Mun Som Min ››

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev