Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Ekonomi

26 oktober 2011

Marknadsför kliniken på nätet

Nu byggs ”Hitta och jämför vård” på 1177.se ut ytterligare med kvalitetsparametrar och jämförelsetjänster inklusive information om tandvård, kontaktuppgifter och prisjämförelser även för privat tandvård.

I januari blir det möjligt för patienterna att jämföra priser och garantier inom tandvården i denna förnyade tjänst på nätet.

Effektiv marknadsföring på nätet

Detta kan bli bättre och billigare alternativ än t.ex. Eniro/Gula sidorna, Hitta.se, Google annonsering och allt vad det nu heter. Här finns mycket att tjäna på både ökade intäkter och minskade marknadsföringskostnader. Har du gott om pengar till marknadsföring, gör både och men missa inte 1177.se som marknadsföringskanal.

Så här kommer det att fungera

Priser och garantier kommer att kunna jämföras på två sätt:

  1. Det ena sättet är om patienten har fått ett kostnadsförslag från en tandläkare. Då kan man skriva in förslaget på 1177.se och få en direkt prisjämförelse.
  2. Det andra sättet är att välja de behandlingar man vill göra, välja några tandläkare eller mottagningar och så jämförs både priser och garantier.

Se till att du är med

Det är alltså viktigt att din klinik finns med på 1177.se annars riskerar du att ”hamna utanför” och gå miste om många nya patienter.

Nu är det dags att registrera sig

Från slutet av november kan folktandvården, de privata tandläkarna och tandhygienisterna börja lägga ut sina priser på 1177.se.

Registrera din klinik nu. Detta gäller framförallt enskilda privata tandläkarkliniker.

Tillhör du Praktikertjänst så hjälper de dig med att göra detta. Du behöver bara ge ditt medgivande och tillhandahålla korrekta uppgifter om vad som skall stå om just din verksamhet.

Här är länken för den som behöver göra registreringen själv ››.

Tips!

1177.se hittar du även bra information om olika behandlingar att länka till, från klinikens hemsida ››

Notera att du måste välja ditt län/region när du besöker 1177.se

 

Text: Per Ahlberg

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev