Nya grepp i dentalbranschen

Det är underbart med människor som vågar förändra och satsa på nya grepp trots att deras idéer kanske inte omedelbart generar så stora vinster. Passa på och träffa några uppfinnare och föreläsare i monter B01:43 på Swedental.

Maria Sterner och hennes team på Svenska mässan i Göteborg skall ha en stor eloge för att man ger plats för Svenska uppfinnare som behöver hjälp med att visa upp och få ut sina produkter på marknaden. Mässan blir en kontaktyta för investerare/depoter i branschen som kan träffa innovativa människor som de annars kanske inte skulle möta.

Ett nytt sätt att få in nytt utbildningsmaterial och nya produkter i tandvården

I montern kommer att finnas Implantatkomponenter, Utbildningsmaterial för tandvården, Memo för den som vill lära sig tandvårdstermer på svenska – särskilt bra för den som har en examen från ett annat land, och Informationsmaterial för patienter.

En chans för unga föreläsare att komma igång

Du som känner att du skulle vilja visa din presentation eller dela din idé och få hjälp med din föreläsning är också välkommen till montern. Om du har en bra idé till en föreläsning kommer vi att hjälpa dig med diverse utbildning. Planen är att vid nästa Swedental i Göteborg ha unga föreläsare som en programpunkt.

Kom inom och prata med Johanna och Bodel. Ni kan även maila om ni inte har möjlighet att komma till Swedental. bodel@oraldesign.se

I montern kan ni också träffa Johanna Ene som är ett känt bloggnamn i tandsköterskekretsar.

Kom inom och ta en titt! Vi finns i monter B01:43, se monterplan.

/Bodel

Bodel Sjöholm är tandtekniker och International President för Oral Design International Foundation.

Senaste inläggen