Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Krönika

19 december 2013

Vi lever efter devisen: Det vi själva vill ha ska också våra patienter få!

Bodel Sjöholm

Tandtekniker och International President för Oral Design International Foundation

Nu gäller det att ha en strategi för nästa år för sig själv och för sitt företag!

 

Själv planerar jag att vistas hos en god vän och tandtekniker, en mycket duktig sådan, och utöva Benchmarking för att se om det finns något att ta med hem. Han är en fena på bl.a. foil-laminate. Jag kommer även att göra detsamma i maj med mina kompisar i Q-nätverket.  Då kommer en av de ledande i världen att visa oss sin foil-laminate teknik. När alla är intresserade och inte dittvingade blir det en helt annan inspiration och alla bidrar!

På vår klinik tog vi ett beslut för 10 år sedan att försöka arbeta med keramer så långt det går och det fungerar alldeles utmärkt . Vi lever efter devisen ”Det vi själva vill ha ska också våra patienter få!” Vi arbetar tandmärkt (en liten grön tand!).

Fyll det nya året med roliga saker så blir det inspirerande. Själv kommer jag och sambon att ge oss ut på vår hittills längsta seglats. Det ska bli spännande och planeringen är i full gång så den glädjen räcker länge!!! Tänk bara på alla minnen efteråt.

Dessutom kommer en av mina systrar i Oraldesign från Holland att vara med på en liten segeltur. Det ser jag fram emot för att inte tala om Midsommar i Kungsviken på vår brygga med alla trevliga människor.

Planera in annars blir det inte av och glöm inte att sortera bort energitjuvarna. Själv är jag för gammal för att slösa tid på dem, jag vill ha kul!!!

Jag vill också passa på att tacka alla mina vänner överallt och med olika professioner och kollegor som inspirerar och stöttar. Jag tycker att det är otroligt viktigt att träffa inspirerande människor och jag har väldigt många sådana omkring mig och det är jag jättetacksam för.  Tack för att ni finns!!!

Mitt första bloggår har varit ytterligare en ny erfarenhet och en rolig sådan. Vi svenskar är lite rädda för att ta ställning för olika saker och gå in i en diskussion. Som sagt, jag finns här för er och tack till er som läst min blogg och kommit med synpunkter och förslag, inte bara tandtekniker utan alla i branschen. Ni har varit överraskande många!

Speciellt tack till Gunilla, Gordon och Per på Dental24.

God Jul och Ett Fantastiskt 2014 önskar jag er alla!

Bodel

Bodel Sjöholm

Tandtekniker och International President för Oral Design International Foundation

Bodel Sjöholm är tandtekniker och International President för Oral Design International Foundation.

Detta är en krönika och åsikterna som uttrycks är personliga.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev