Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Partnersamarbete

UTBILDNING

4 september 2023

Hela kliniken på kurs?

Som led i kunskapsförmedlingen erbjuder NIOM nu kurser på plats i Oslo i våra moderna, centralt belägna, trivsamma lokaler. Vi skräddarsyr materialkurser för hela tandvårdsteamet, både kliniskt orienterade eller teoretiska kurser beroende på vilka behov ni har. När ni är här passar ni så klart på att göra ett studiebesök i våra forskningslaboratorier för att få en bild av verksamheten.

Foto: VisitOSLO/Didrick Stenersen

Foto: VisitOSLO/Tord Baklund

Planera kursen tillsammans med kollegor, anställda eller varför inte kurskamrater och kombinera en spännande kursdag med att utforska den spännande huvudstaden. Se Operahuset, området Barcode, Munch-museet på Sørenga eller skulpturparken Ekeberg med utsikt över hela stan. Möjligheterna är många. Exempel på kurser finns på www.niom.no/courses, men annat relaterat kursinnehåll erbjuds också.

Se Visit Oslo.no

Foto: VisitOSLO/Didrick Stenersen

Foto: Sandbox/Roseslottet

Skriv till kurs@niom.no för kursförfrågan eller för mer information.

Kunskap – Innovation – Kvalitet

NIOM verkar för att nordiska patienter får säkra och hållbara dentala biomaterial.  Vår uppgift är att bedriva forskning, standardisering och kunskapsspridning riktad mot tandvården och hälsomyndigheterna i Norden. Vi erbjuder också rådgivning och ackrediterad materialprovning enligt internationella standarder.

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev