Fuskare avslöjad
Början till slutet för nystartad verksamhet.
Läser om en restaurang som fuskat. De bjuder på parmesanost till sin timjansoppa. Vid kontroll visar det sig vara billig gratängost och inte parmesan. Ååå förlåååt det ”blev” fel. Vi är nystartade och gör så gott vi kan. Svaret bränner i tidningen. Varning för den restaurangen.
Condeco – stor café-kedja i Göteborg använder råvaror som passerat bäst-före-datum. De svarar: Vi luktar och smakar på alla råvaror. Är de goda så får de vara med. Vi vill minska matsvinnet.
Ser du skillnaden? Den ena fuskar den andra gör rätt.
Hur gör du? Rent mjöl i påsen gäller alla branscher. Vet vad du gör och stå för det.
Vilka fuskfällor finns i tandvård? Vad svarar du på journalistens fråga när den kommer? Tänk igenom vad du gör, förankra och stå för det.
Dags för en kurs för hela kliniken – at your service! En kurs där vi tillsammans stannar upp och tänker igenom – vad gör vi och varför. Klicka på knappen här – ni är så välkomna.
Karin Sjögren
Odont Dr, Leg tdl, Affärskommunikatör, MI-tränare, konsult social arbetsmiljö
karinsjogren@telia.com
www.karinsjogren.se
Detta är en krönika och åsikterna som uttrycks är personliga.