Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Krönika

3 november 2023

Grand Final för Curomeds kursresor – Sista chansen!

Tore Sahlin

Specialisttandläkare och licensierad organisationskonsult

Fira 40 år med Curomed och ta del av det allra viktigaste vi lärt oss under dessa år. Att uppleva att man utvecklas ger kraft att ta sig an utmaningar vilket bäddar för framgång.

Kanske det allra viktigaste är att ha roligt. Hjärnan älskar att lära sig nya saker men det är lätt att glömma hur viktigt det är att inlärningen verkligen är lustfylld. Detsamma gäller för arbetet, har vi kul på jobbet håller vi oss friska. Under dessa 40 år har vi haft roligt varje dag, särskilt naturligtvis tillsammans med er på våra kursresor runt om i världen. Wenn jeman eine Reise tot, dann kann er was erzählen, det tyska ordspråket vi lärde oss i skolan, när någon gör en resa har man något att berätta. Jag har gjort en resa de senaste tre åren som varit min viktigaste. Den resan har jag gjort tillsammans med våra kursgivare Peter Arnesson och Sven-Olof Einarsson. Vi skall berätta för er på Zanzibar.

Läs min förra krönika för mer detaljer om den viktigaste kurs vi någonsin haft. Gå sedan till kursprogrammet som blivit mer aktuellt de senaste dagarna efter nya utbrott av Covid19. Reseprogrammet ser du samtidigt.

Nu vill jag motivera er att delta i vår finalresa efter 40 års verksamhet med den filosofi som väglett oss i alla år. Det kommer att bli roligt, det kan vi garantera er. På Zanzibar dessutom extremt nyttigt med kunskaper som i grunden kan hjälpa dig och dina patienter till ett friskare liv högt upp i ålder. I Serengeti blir vår safari rik på upplevelser när vi ser hela slätten fylld med migrerande gnuer och med lejon, hyenor och andra rovdjur som har fest. Vi kommer mitt under den spektakulära gnumigrationen.

Anmäl dig direkt till vår Grand Final-resa på curomed.se!

Hjärtliga hälsningar

Tore Sahlin

Ta del av unik forskning som kastar ett nytt ljus på sjukdomar som diabetes, Alzheimer och hjärtkärlsjukdom och som även kan lösa gåtan med Långtids-COVID. Professor Resia Pretorius forskargrupper i Sydafrika och Storbritanien är hittills de enda som visat på läkning av Långtids-COVID med sin metod. Nu börjar den tillämpas mer och mer i Tyskland, England, Schweiz och USA. Unik kunskap som också kan hålla dig själv friskare högt upp i ålder. Vi sammanfattar också de viktigaste lärdomarna från 40 års verksamhet.

Ny forskning om kronisk inflammation, Zanzibar februari 2024. Anmälan senast 8 november.

PS Efterföljande safari i legendariska Serengeti mitt under gnumigrationen. Icke yrkesverksamma seniorer får delta i kursen utan kursavgift.

https://www.curomed.se

 

Tore Sahlin

Specialisttandläkare och licensierad organisationskonsult

Tore Sahlin är specialisttandläkare och licensierad organisationskonsult. Sedan 1988 driver han Curomed Utbildning AB, Umeå.

Detta är en krönika och åsikterna som uttrycks är personliga.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev