Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Krönika

27 juni 2017

När jag älskar måndagar

Johanna Ene

Tandsköterska

I måndags när jag var på väg till jobbet infann sig den där fantastiska känslan som är ganska så ovärderlig… Att jag såg fram emot dagen, och att det skulle bli roligt att jobba! Det är underbart att få känna så, och att det dessutom är regel och inte undantag. Jag vet inte varför, men just denna måndag var känslan extra stark. Det blev en väldigt bra dag.

Det gäller att hitta det som får en på rätt köl om morgnarna. För i dagens startgrop sätter vi standarden. Jag får min fix på kaffestället på centralstationen där jag mellanlandar. Dels är kaffet precis vad jag vill ha, men det är personalen som är sådär extra jävliga på service och bemötande så det är faktiskt omöjligt att förbli vrång och tvär. Om det är några människor jag beundrar så är det servicepersonal som verkligen förstår det här med service och hur man gör någons dag. Tänk så många av er som finns inom tandvården. En eloge till er alla!

Det blir ganska dyrt att köpa finkaffe dagligen, en lyx jag unnar mig nu när jag är gravid och behöver extra pepp. Annars är det hembryggt på termos som gäller.

Nu är det snart semester! Extra fint att gå på semester när jag ser fram emot att få återse kliniken igen. Tänk att få ha det så?! Tänk att inte få ha det så… det borde vara varje arbetsgivares mardröm om ens anställda känner en tyngd hänga över axlarna när semestern närmar sig slut. Jag gör ett bra jobb för att vi trivs ihop på jobbet, för att patienterna trivs hos oss och för att vi alla strävar mot att de andra ska ha det bra. Den cirkeln av tankesätt och agerande är oslagbar. Jag önskar den är smittsam som pesten!

Jag önskar er också en dunderskön sommar. Nu blir det lite paus här på Dental24, men jag kommer hålla min egen blogg levande under sommaren. Hoppas vi ses där!

 

Solskenshälsningar!

Johanna Ene

 

Johanna Ene är tandsköterska och arbetar på en privatklinik i Göteborg. Hon driver också den privata bloggen Tandsköterskan.net

Johanna Ene

Tandsköterska

Johanna Ene är tandsköterska och blev utsedd till Årets tandsköterska 2017. Hon driver också den privata bloggen Tandsköterskan.net

Detta är en krönika och åsikterna som uttrycks är personliga.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev