Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Krönika

5 september 2023

Tandsköterskedagen på Swedish Dental Expo i Stockholm

Johanna Ene

Tandsköterska

I år är det ett annorlunda år med två stora tandvårdsmässor, en uppe i Umeå och en i Stockholm. Anledningen är att arrangörer valt att dela på sig i år och då har det blivit på det sättet att det är samma datum för både Umeå och Stockholm. Då Stockholmsmässan är fullbokad flera år i förväg blev det omöjligt att hitta andra datum.

Jag har noterat en del kritik och ifrågasättande, men vi kan välja att släppa trista spekulationer och se fördelarna med att få två mässor med tillhörande föreläsningar! Ibland behövs förändring samt att prova nya sätt för att nå positiv utveckling. Så åk dit det gynnar dig mest.

Jag har ägnat året åt att vara med och arrangera Tandsköterskedagen på Swedish Dental Expo på Stockholmsmässan. Det blir en hel dag med föreläsningar specifikt för oss tandsköterskor! Äntligen! För det är något som saknats på mässorna genom åren, att även vi tandsköterskor får ta plats och utvecklas tillsammans med övriga tandvårdsteamet.

Det blir föreläsningar från min önskelista som tandsköterska. Jag har också fokuserat på att vi ska ha just fler tandsköterskor som föreläser, för det finns så mycket kompetens att hämta ur egen ficka, riktat just till vår yrkesgrupp. Mer föreläsningar från vårt perspektiv helt enkelt!

Önskar du gå på föreläsningar riktade till just dig som tandsköterska? Ja, då rekommenderar jag såklart att åka till Stockholm och besöka Swedish Dental Expo 16/11. Du kan boka föreläsningar till billigare pris fram till den 15 september! Detta är förmånliga priser, som alla kan ha möjlighet att boka.

 

Läs mer om vad jag skrivit om Tandsköterskedagen och föreläsarna på min privata blogg: Tandsköterskedagen – Tandskoterskan.net

Besök hemsidan för Swedish Dental Expo här.

Du får rabatt om du bokar tåg med SJ till Stockholm här

 

Jag kommer finnas med under hela dagen, så jag hoppas verkligen vi får chans att träffas allihop! Vi är många tandsköterskor runt om i landet och vi behöver stå starka tillsammans. Det är lätt att bara bli ett namn på en skärm för varandra, jag tror 100% på de fysiska mötena människor emellan. Att mötas öga mot öga, en hand på axeln under en stund i verkligheten. Då vi ges möjlighet att befästa känslan av att vara människor tillsammans, personer… Samhörigheten och banden det skapar är ovärderliga.

Vi ses där!

Swedish Dental Expo • Stockholmsmässan • 15-17 november 2023

Johanna Ene

Tandsköterska

Johanna Ene är tandsköterska och blev utsedd till Årets tandsköterska 2017. Hon driver också den privata bloggen Tandsköterskan.net

Detta är en krönika och åsikterna som uttrycks är personliga.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev