Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Krönika

12 april 2016

Tandsköterskor i Göteborg inbjudes härmed

Johanna Ene

Tandsköterska

Med anledning av ingenting särskilt, förutom lite vårpirr i stortån, bjuder jag in alla tandsköterskor, tandsköterskestudenter och pensionerade tandsköterskor i och runt Göteborg till en picknick den 25/5!

Det finns inga krav alls på er som vill komma, ingen tid att passa, inget ansvar och ingenting att slösa pengar på förutom det du vill njuta av i form av tilltugg och dryck. Min tanke är att det ska vara så tillgängligt som möjligt för så många som möjligt, och ingen ska behöva lägga ut massa pengar. Vi träffas i all enkelhet för en skön afterwork. Det är på tiden att vi tar tillbaka sammanhållningen inom yrkeskåren TANDSKÖTERSKOR och har roligt ihop!

Jag ska erkänna att jag inte känner direkt många tandsköterskor, länge har jag varit ensam på min arbetsplats och enda gången jag träffat andra sköterskor är på Tandsköterskeförbundets lokala årsmöte. Facebook i all ära, men där blir det mest ord och inga visor. Jag vill ju ha visor, gemenskap och kul så därför trycker jag nu på start och hoppas att så många som möjligt hänger på.

Snälla, hjälp till att sprida inbjudan så att ALLA känner sig välkomna och får reda på detta! Övrig tandvårdspersonal som läser, skriv gärna ut inbjudan och lägg ut i fikarummet. En glad tandsköterska är en fantastisk tandsköterska, det är ju ett allmänt känt uttryck! Här följer inbjudan och länkar:

 

Välkomna på picknick kära tandsköterskor!
OBS!!! Datum kan komma att ändras beroende på väder!

När: 25/5, från kl 17:00.
Vilka: Tandsköterskor, tandsköterskestudenter och pensionerade tandsköterskor.
Var: Kungsparken i Göteborg city, bakom Stora Teatern.

Vi träffas för en skön afterwork i det gröna. Jag vill göra detta så tillgängligt som möjligt för alla, så man kommer och går när man vill och det ska inte kosta många kronor för någon så därför tar man med sig det man själv vill mumsa på. Vill man dricka en öl/glas vin i solen så gör man det. Jag är inte förtjust i massa regler hit och dit. Vi ska ha trevligt och njuta!

Jag tänker också att det är ett bra tillfälle att knyta nya kontakter, dela erfarenheter och råd samt bygga på vår sammanhållning som yrkeskår.

Hur hittar vi? Jag ska försöka fixa en banderoll att sätta upp där vi sitter i gräset. Kommer också lämna ut mitt mobilnr till den som önskar. Men gå längs gångvägen bakom Stora Teatern (genom Kungsparken).

 

VARMT VÄLKOMNA!

/Johanna Ene, tandsköterska

Länk till Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1733300910239719/
Länk till inbjudan på min blogg: http://www.tandskoterskan.net/inbjudan-till-picknick-i-goteborg/
Vidare information kommer i bloggen och på Facebook. Eller kontakta mig för frågor.

 

Gladaste Hälsningar

Johanna Ene
Tandsköterskan.net

 

 

Johanna Ene är tandsköterska och arbetar på en privatklinik i Göteborg. Hon driver också en privat blogg Tandsköterskan.net

Johanna Ene

Tandsköterska

Johanna Ene är tandsköterska och blev utsedd till Årets tandsköterska 2017. Hon driver också den privata bloggen Tandsköterskan.net

Detta är en krönika och åsikterna som uttrycks är personliga.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev